O’QUVCHILARNING O’QISH SAVODXONLIGI (READING)NI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi o’qish savodxonligi (reading) nima? U nima uchun kerak va hozirgi kunda uning ahamiyati qanday ekanligi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan. O’qish ko’nikmalari o’quvchilarni fikrlash doirasini kengaytirishga, insonlar bilan oson muloqotga kirishga, shuningdek, o’z fikrini keng va ochiq nomoyon etishga ko’maklashadi.