IQTISODIYOT TARMOQLARIDA XAVFSIZLIKNI TA’MINLASHNING ILMIY YECHIMLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada favqulodda vaziyat yuzaga kelganda iqtisodiyot obyektlarida tezkor harakatlanishga tayyorlashning ilmiy asoslari keltrilgan. Bundan tashqari o‘quv mashqlarni o‘tkazishda hududlardagi obyektlarda tabiiy va texnogen tusdagi favqulodda vaziyatlardan himoya qilish borasida zarur vositalardan foydalanish mexanizmlari keltirib o‘tilgan.