DMTTDA XULQI OG‘ISHGAN TARBIYALANUVCHILARDA BO‘LADIGAN O‘ZGARISHLAR VA ULARNI OLDINI OLISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
:Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida (DMTT) xulqi og‘ishgan bolalarning psixologik, emotsional va ijtimoiy rivojlanishidagi o‘zgarishlar tahlil qilinadi. Shuningdek, bunday holatlarning oldini olishda tarbiyachi va psixologlarning roli, samarali metodlar hamda ota-onalar bilan hamkorlik yo‘llari yoritilgan.