DAVLATNING BARQAROR RIVOJLANISHIDA IQTISODIY TIZIMNING O’RNI VA AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiyotni davlat miqyosda barqarorlashtirish va mazkur sohadagi muammolarning kelib chiqishi va ularning oqibatlari yoritib beriladi.