ISH O’RINLARI VA DAROMADLAR O’SISHI ORQALI TURMUSHNI YAXSHILASH YO’LLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ish o‘rinlari yaratish va daromadlarning o‘sishi orqali aholi turmush darajasini yaxshilash yo‘llari tahlil qilinadi. Mehnat bozorining rivojlanishi, yangi ish o‘rinlarini yaratish va daromadlarni oshirish orqali iqtisodiy farovonlikni ta’minlash, shuningdek, ijtimoiy barqarorlikka erishish muhimligi ko‘rsatib o‘tiladi. Maqolada zamonaviy iqtisodiy sharoitda ish bilan bandlikni oshirish strategiyalari va ularning aholi hayotiga ta’siri haqida tavsiyalar berilgan.