110G13L MARKALI PO‘LAT KIMYOVIY TARKIBINI O‘RGANISH VA UNING O‘RNINI BOSUVCHI QOTISHMA TARKIBINI ISHLAB CHIQISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy po‘latlarning   tuzilishi   va xossalarini o‘rganish, ayniqsa,  kon  uskunalari  uchun  quyma  detallar  ishlab  chiqarishda, yuqori   marganesli   austenitli   po‘latlar   110G13L   (Gadfild   po‘latlari)ni xususiyatlari haqida so‘z boradi.