MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA XOTIRANI RIVOJLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktab yoshidagi o‘quvchilarda xotira jarayonini rivojlantirishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning yosh xususiyatlarini hisobga olgan holda xotirani mustahkamlashga doir amaliy tavsiyalar berilgan. Mazkur maqola pedagoglar, psixologlar va ota-onalar uchun foydali ilmiyamaliy manba bo‘lib xizmat qiladi.