O‘ZBEK MILLIY HUNARMANCHILIGIDA USTA-SHOGIRD MUNOSABATLARINING LOKAL XUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada an’anaviy hunarmandchilikda usta-shogird munosabatlar va undagi kasblarning mintaqamizda joylashgan vohalarda nomlarining etnik xuxusiyatlari aks ettirilgan hamda har bir hududning an’anaviy hunarmandchilikda lokal xususiyatlari bayon etilgan.