TIBBIYOTDA REGENERATIV HUJAYRALARNING QO‘LLANILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada regenerativ tibbiyotning asosiy yo‘nalishlari, hujayra terapiyasi va to‘qima regeneratsiyasida qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, regenerativ hujayralarning turlari, ularning biologik xususiyatlari hamda klinik amaliyotda qo‘llanish natijalari yoritilgan. Maqolada regenerativ hujayralar yordamida yurak, jigar, suyak va nerv to‘qimalarining qayta tiklanish imkoniyatlari hamda kelajak istiqbollari muhokama qilinadi.