MUNAVVARQORI ABDURASHIDXONOVNING XX ASR JADIDCHILIK HARAKATIDA TUTGAN O’RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada mustaqillik yillarida jadidchilikka bo’lgan munosabatlarning o’zgarishi,shuningdek,Munavvarqori Abdurashidxon o’g’lining yashab o’tgan yillari,bir qator asarlari va uning jadidchilikka qanday bog’liqligi haqida so’z yuritiladi.