BOBUR ILMIY MEROSINING BUGUNGI KUN ILM-FAN TARAQQIYOTIDAGI O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola shoh va shoir buyuk davlat asoschisi Temuriylardan bo‘lgan Zahiriddin Muhammad Boburning ijodiy merosini o‘rganishga hamda hayotiga bag‘ishlangan, Shohning elidan, yurtidan ayro yashaganida qiynalib buyuk sarkardalardan biri bo‘lishi to‘g ‘risida ma’lumotlar yoritib berilgan.