ADABIYOTGA SADOQAT TIMSOLI — ALEKSANDR ARKADYEVICH FAYNBERG (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola O'zbekiston Respublikasi xalq shoiri Aleksandr Faynbergning ilm-fan rivojiga qo'shgan hissasi, falsafaviy dunyoqarashi va erishgan yutuqlariga bag'ishlangan. Unda shoirning yoshlik davrlaridan boshlab shakllanib kelgan ssenaristlik, tarjimonlik va shoirlik qobilyatlariga e'tibor qaratilgan. Shu bilan birga ushbu maqola uning she'riy to'plamlari va asarlari haqida ma'lumotlarni ham o'z ichiga olgan.