ГИДРОТЕХНИКА ИНШООТЛАРДАН ЭКСПЛУАТАЦИЯДА ФОЙДАЛАНИШ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Республикамизда қишлоқ хўжалик экинларига талаб қилинган сувни кафолатланган миқдорда етказиб берилишини  таъминлаш учун суғориш каналлари ва насос станцияларини қайта қуриш ва реконструкция қилиш, гидромеханик жиҳозларни ва технологияларни такомиллаштириш йўли билан ишончли ва хавфсиз ишлашини таъминлаш бўйича кенг қамровли тадбирлар амалга оширилмоқда. “Ўзбекистон-2030” Сратегиясида Ўзбекистон