IJTIMOIY PEDAGOKIKANING KASBIY FAOLIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy pedagogikaning mazmuni, maqsadi va kasbiy faoliyatining asosiy yo‘nalishlari yoritilgan. Ijtimoiy pedagogning jamiyatdagi o‘rni, ularning ijtimoiy muammolarni hal etishdagi roli, shuningdek, o‘quvchi va yoshlarning ijtimoiylashuvi jarayonidagi mas’uliyati tahlil qilingan. Shuningdek, ijtimoiy pedagogik faoliyatning zamonaviy talablari, professional kompetensiyalar tizimi, axloqiy-me’yoriy tamoyillari hamda amaliy faoliyatda uchraydigan muammolar va ularni hal etish yo‘llari haqida so‘z yuritilgan