TABIATNI MUHOFAZA QILISHNING HUQUQIY ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’quvchi dars jarayonida interaktiv metodlarni qo’llaganda ,o’quvchilarda darsga bo’lgan munosabati qay darajada bo’lgan munosabati qay darajada o’tishi haqida yozilgan.