XALQ PEDAGOGIKASIDA USTOZ-SHOGIRD TIZIMI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada xalq pedagogikasida ustoz-shogird tizimining tarixiy ildizlari, ma’naviy ahamiyati va ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni keng tahlil qilingan. Maqolada ustoz va shogird o‘rtasidagi munosabatning inson kamoloti, axloqiy tarbiya, kasbiy o‘sish hamda ijtimoiy qadriyatlar shakllanishidagi roli yoritilgan.