O’ZBEK TILIDAGI AYRIM JUFT SO’ZLARNING LEKSIK SEMANTIK TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek tili leksik-semantik tuzilmasida juft so‘zlarning o‘rni, tuzilish mexanizmlari, ma’no va shakl jihatidan tasnifi, ularning stilistik va funksional yuklamalari tahlil qilinadi. Shuningdek, ayrim juft so‘zlar misolida ularning til taraqqiyotidagi roli ochib beriladi.