YOSH OFITSERLAR VA ULARNING OILASI BILAN PSIXOPROFILAKTIKA ISHLARINI TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada yosh ofitserlar va ularning oila aʼzolari bilan olib boriladigan psixoprofilaktika ishlarini tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Maqola mavzusi boʻyicha obʼyekt va predmet, maqsad va vazifalar belgilab olinib, psixodiagnostika, profilaktik-interventsiya va monitoring bosqichlaridan iborat texnologik model taklif etiladi. Shuningdek, oilaviy muloqot, stressni boshqarish, hamda zamonaviy digital va interaktiv usullar orqali psixoprofilaktika samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.