TEXNOLOGIK JARAYONLARNING LABORATORIYA STENDLARINI O'RGANISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO'LLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Texnologik jarayonlarning laboratoriya stendlarini o‘rganishda pedagogik texnologiyalarni qo‘llash ta’lim jarayonini samarali tashkil etish, amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish va talabalarda chuqur bilimlarni rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Zamonaviy ta’lim tizimida kasbiy ta’lim sifatini yaxshilash, ishlab chiqarishga tayyor, raqobatbardosh mutaxassislarni tayyorlash dolzarb masalalardan biriga aylandi. Bu borada laboratoriya mashg‘ulotlari, ayniqsa texnologik jarayonlarni o‘rganishga yo‘naltirilgan stendlar yordamida olib boriladigan amaliy ishlar ajralmas vazifa bo‘lib, ta’limda samarali innovatsion yondashuv sifatida qaraladi.