TURAR JOY MAJMUASIDAGI BINO VA INSHOOTLAR QURILISHI ISHLARINING GEODEZIK TA’MINOTI (“UZMAXAL” TURAR-JOY MAJMUASI QURILISHI MISOLIDA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada uy-joy qurilishida bajariladigan geodezik ishlarni ta’minlash uchun geodezik asos yaratish va ularni aniqligini baholash haqida so‘z yuritilgan.