O‘ZBEKISTONДА TA’LIM SOHASIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida ta’lim tizimini modernizatsiya qilish, innovatsion yondashuvlarni joriy etish, zamonaviy texnologiyalarni tatbiq etish va ta’lim sifatini xalqaro standartlarga moslashtirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlar yoritilgan. Ta’limning uzluksizligi, raqamli transformatsiya jarayonlari hamda o‘quv jarayonida kompetensiyaga asoslangan yondashuvning o‘rni tahlil etilgan.