MAHMUDXO’JA BEHBUDIY UY MUZEYI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada buyuk jadidchilik namoyondalaridan biri Mahmudxo’ja Behbudiy  uy-muzeyi haqida qiziqarli ma’lumotlarga ega bo’lishingiz mumkin.