OLIY TAʼLIM TIZIMIDA FALSAFANI O’QITISHNING ZAMONAVIY METODLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston oliy taʼlim tizimida ijtimoiygumanitar fanlarni oʻqitishning oʻziga xos xususiyatlari to’g’risida fikr va mulohazalar keltirilgan.