"EKSPERIMENTAL GEMOLITIK ANEMIYADA QON HUJAYRALARI MORFOLOGIYASI, LIPIDLARNING OKSIDLANISH HOLATI VA ANTIOKSIDANT TIZIM BUZILISHLARI" (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
eksperimental gemolitik anemiyada yangi qon o‘rnini bosuvchi “Reomannisol” preparatining lipidlarning peroksidlanish jarayonlari, antioksidant tizim faoliyati va qon hujayralarining morfologik o‘zgarishlariga ta’sirini baholashdan iborat.