BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA MAKTAB HAMKORLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada bolalarni maktabga tayyorlashda maktab va maktabgacha ta’lim tashkilotining ozaro hamkorligi toʻgʻrisida fikr yuritilgan.