MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING RIVOJLANISHIDA AQLIY TARBIYANING ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni aqliy rivojlanishida metodlardan foydalanishning ahamiyati toʻgʻrisida fikr yuritilgan.