YOSHLARNING BO‘SH VAQTINI MAZMUNLI O‘TKAZISHDA MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYANING ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarning o‘qish va ishdan bo‘sh paytlarini mazmunli o‘tkazishlari uchun zarur shart-sharoitlar yaratish va ularni turli foydali kasb-hunarlarga o‘rgatishda ma’naviy-ma’rifiy tadbirlarning ahamiyati xususida so‘z yuritilgan.