GENETIK KASALLIKLAR VA IRSIY PATOLOGIYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada inson genetikasi sohasida uchraydigan genetik kasalliklar va irsiy patologiyalarning kelib chiqish sabablari, ularning turlari hamda ularni aniqlash, oldini olish va davolashning zamonaviy yondashuvlari batafsil tahlil qilingan.