ПРОФЕССОР ҲАМИД ЗИЁЕВ ШАХСИЙ АРХИВ ҲУЖЖАТЛАРИДА “1898 ЙИЛ АНДИЖОН ҚЎЗҒОЛОНИ”ГА ОИД ҲУЖЖАТЛАР DOCUMENTS ARE RELATED TO THE "ANDIJAN UPRISING OF 1898" IN THE PERSONAL ARCHIVE OF PROFESSOR HAMID ZIYOYEV (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Қуйидаги мақолада профессор Ҳамид Зиеёвга тегишли шахсий коллекцияси ҳужжатлари ёрдамида XIX асрда бўлиб ўтган Андижон қўзғолонига оид янги манбалар ҳақида маълумотлар берилган.