YAHUDIYLIKDA POST-MODERNIZM: DINIY E’TIQOD VA MODERNIZM O‘RTASIDAGI MUNOSABATLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada yahudiylik dinining post-modernizm davrida qanday o‘zgarishlar va yangilanishlarga uchragani tahlil qilinadi. Unda diniy e’tiqodning zamonaviy tafakkur, sekulyarizm, fan va falsafa bilan munosabatlari yoritiladi. Shuningdek, yahudiylikdagi diniy an’analar va modernistik qarashlarning o‘zaro uyg‘unlashuvi, diniy identitetning zamonaviy jamiyatda tutgan o‘rni haqida fikr yuritiladi.