PEDAGOGIK INNOVATSIYALAR VA AXLOQIY QADRIYATLAR SHAKLLANISHINING NAZARIY ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik innovatsiyalar mohiyati, ularning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda bolalarda axloqiy qadriyatlarni shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Axloqiy tarbiyani rivojlantirishda zamonaviy interfaol metodlar, innovatsion yondashuvlar va pedagogik texnologiyalarning nazariy asoslari yoritilgan.