IRSIY KASALLIKLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada irsiy kasalliklar va ularning turlari, ularning kelib chiqishi va hozirda ularga kurashish haqida ,ularning zararli oqibatlarini oldini olishga qarshi chora tadbirlar haqida ma'lumot berilgan. Bu maqolada hozirda Sunday kasalliklar bilan kurashib kelayotgan mutaxassislarimizni ham kuzatishimiz mumkin.