AHMAD SHAVQIY SHE’RIYATIGA BIR NAZAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada buyuk Misr shoiri Ahmad Shavqiyning hayot yo‘li, undagi muhim shaxslar va voqealar haqida bo‘lib, ishimiz davomida iste’dodli ijodkorning sof tabiat lirikasiga bag‘ishlangan “Mag‘rur qadam otsang safarda” she’ri yuzasidan ilmiy va shaxsiy yondashuvlar taqdim etilgan.