FIZIKA OLIMPIADALARIGA TAYYORGARLIK KOʻRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Miqdoriy masalalarni yechishda har xil, yaʼni algebraik, geometrik, grafik usullardan foydalaniladi. Masalani algebraik usulda yechishda formula va tenglamalardan, grafik usulda esa grafiklardan foydalaniladi.