BO‘LAJAK TARBIYACHILARNING KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada malakaviy o‘quv amaliyot jarayonida bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishning ahamiyati, amaliyot jarayonida qo‘llaniladigan texnologiyalarini, malakaviy o‘quv amaliyot jarayonida kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishning ahamiyati va ilmiy nazariyalar keltirilgan.