O‘SIMLIK XOMASHYOSINING KUKUN YARIMTAYYOR MAHSULOTLARINING TEXNOLOGIK SALOHIYATI VA OZUQAVIY QIYMATINI TAHLIL QILISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
xurmo mevasi po‘stlog’i va zubturum (Plantago ovata) urug’i kukunlaridan muzlatilgan non mahsulotlari ishlab chiqarishda qo’shimcha sifatida foydalanish texnologiyasi ishlab chiqishdan iborat.