FITRAT IJODIGA TAHLILIY YONDASHUV (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Fitratning ijodi, she'riyati hamda uning tanqidchilikdagi o'rni va mahorati yoritilgan. Fitrat o'z davrining yuqori mahoratli ijodkorlaridan hisoblanadi. Uning ijodi ko'p tarmoqlidir. Bu o'rinda barcha ijod yo'li haqda tahlil qilinadi.