PEDAGOGIK INNOVATSIYALAR ORQALI BOLALARDA AXLOQIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISH JARAYONI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik innovatsiyalarning zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning axloqiy tarbiya jarayoniga ta’siri hamda bolalarda axloqiy qadriyatlarni shakllantirishdagi nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion metodlar orqali bolalarning ma’naviy olamini boyitish, ularning ijtimoiy faolligini oshirish, axloqiy me’yorlarni ongli ravishda o‘zlashtirish yo‘llari ilmiy tahlil qilingan.