ONA TILI TA’LIMINI BIOLOGIYA, RASM, TABIATSHUNOSLIK VA GEOGRAFIYA FANLARI BILAN BOG’LASH USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola til ta’limini turli fanlar, jumladan: boilogiya, rasm, tabiatshunoslik, geografiya bilan bog’liq holda turli metodlardan foydalanish ko’rib chiqiladi. Bu tartibda dars o’tish o’quvchi ongida mavzuni yanada yaxshiroq tushunishga yordam beradi.