BADIIY NUTQNING O’ZIGA XOS SEMANTIK-USLUBIY XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada uslubiyat haqida tushuncha berib o’tiladi, qolaversa, badiiy nutq jarayonidagi semantic xususiyatlar haqida to’xtab o’tiladi. Uslubiyat –tilning murakkab tomonlarini o’rgatadi.Badiiy uslubning bo’linishi, uning tarmoqlari haqida fikr bildiriladi.