O‘QITUVCHILARGA EHTIROM KO’RSATILMOQDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada prezidentimiz tomonidan o’qituvchilarga ko’rsatilayotgan ehtirom, sohada amalga oshirilayotgan yangiliklar atroflicha tahlil qilingan.