MAKTABGACHA TAʻLIM TIZIMIDA TAʻLIM-TARBIYA JARAYONINI INAVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA TASHKIL QILISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimdagi ta’limtarbiyani tashkil qilishda inavatsion yondashuvlar asosida olib borish hamda moddiy texnik bazani zamonaviy vositalar bilan ta’lim tizimini tashkil qilish haqida aytib o‘tilgan