TABIIY FANLARNI O‘QITISHDA XALQARO TADQIQOT TOPSHIRIQLARIDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini bilim saviyasini oshirishda, hamda tabiiy ilmiy savodxonligini oshirishda xalqaro tadqiqotlarga oid topshiriqlar o‘rni haqida fikr yuritilgan.