O’QUVCHILARDA JISMONIY TEZKORLIK SIFATINING MAZMUNI VA UNING TURLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
mazkur maqolada o‘quvchilarda jismoniy sifatlarning muhim ko‘rinishlaridan biri bo‘lgan tezkorlik sifati haqida so‘z yuritiladi. Unda tezkorlikning mazmuni, turlari, rivojlanish omillari hamda uni shakllantirish usullari ilmiy asosda yoritilgan.