MOBIL BANK XIZMATLARINING RIVOJLANISHI VA MIJOZLAR ISHONCHIGA TA'SIRI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy bank xizmatlarining raqamli platformalar orqali — xususan mobil bank xizmatlari orqali — rivojlanish jarayonini hamda bu jarayonning mijozlarning ishonchi shakllanishiga ta’sirini tahlil qiladi. Maqolada mobil bank xizmatlarining texnologik jihatdan kengayishi, mijozlar tajribasi, xavfsizlik, qulaylik kabi omillar orqali ishonch mexanizmlariga qanday ta’sir qilishi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, xizmatlardan foydalanish darajasi va mijozlarning sodiqligi orasidagi munosabatni ko‘rsatuvchi empirik ma’lumotlar keltiriladi.