TURLI SANOQ SISTEMALARIDA AMALLAR BAJARISH VA BIR SANOQ SISTEMASIDAN BOSHQA SANOQ SISTEMASIGA O’TISHNING TURLI USULLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda yurtimizda amalga oshirilgan islohotlar natijasida  barcha sohalarda, jumladan, ijtimoiy - iqtisodiy, madaniy-ma’rifiy shuningdеk, ta’lim tizimida ham kеskin o’zgarishlar yuz bеrmoqda.  Ta’lim tizimimizda amalga oshirilayotgan ulkan islohotlar  yosh avlodni ta’lim olishida ilm-fan, texnika-tehnologiyaning eng so’nggi yutuqlaridan boxabar qilib, mukammal ta’lim jarayonini tashkil etishga zamin hozirlab kelmoqda.