MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA ZAMONAVIY TA’LIMNING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Zamonaviy texnologiyalarning rivojlanishi bilan birgalikda ta’lim  tizimida keskin o’zgarishlar ro’y bermoqda. Musiqa darslarida zamonaviy pedagogik texnalogiyalardan foydalanish talabgorligi oshmoqda. Mazkur maqolada musiqa ta’limi darslarida zamonaviy ta’limning o’rni yoritilgan. Musiqa darslarida masofaviy ta’lim, individual ta’lim, ta’lim dasturlarini shakillantirish ko’nikmalari, kamchiliklari hamda amalga oshirilgan natijalari tahlil qilinadi. Tadqiqotlar natijasi shuni ko’rsatadiki, zamonaviy texnologik dasturlar bolalarni darslarga qiziqtirish hamda salohiyatini yanada oshirishda katta ahamiyat kasb etmoqda.