OSHPAZLIK KASBINI O‘QITISHDA IJODKORLIK VA INNOVATSION YONDASHUVLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada oshpazlik kasbini o‘rgatishda kreativlik va innovatsiyaning o‘rni va ahamiyati keng tahlil qilinadi. Unda oshpazlik ta’limini zamonaviylashtirish, o‘quvchilarning ijodiy fikrlash va yondashuvlarini rivojlantirishda kreativ va innovatsion pedagogik metodlarni qo‘llashning muhimligi ko‘rsatib o‘tilgan.