BULUTLI HISOBLASH XIZMATLARINING BIZNES VA TA'LIM SOHASIDAGI ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bulutli hisoblash xizmatlari (cloud computing) zamonaviy texnologiyalarning eng muhim va tez rivojlanayotgan sohalaridan biri hisoblanadi. Ular internet orqali ma'lumotlarni saqlash, qayta ishlash va boshqarish imkoniyatlarini taqdim etadi, bu esa foydalanuvchilarga yuqori samaradorlik va qulayliklar yaratadi. Bulutli hisoblash xizmatlarining biznes va ta'lim sohasidagi roli juda katta.