KORXONA VA TASHKILOTLARDA HISOB SIYOSATINI YURITISH HAMDA KORXONA ICHKI NAZORAT TIZIMINI O’RGANISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada byudjet tashkilotlarida hisob siyosatini yuritish masalalari hamda buxgalteriya hisobini to’g’ri tashkil etish haqida fikrmulohazalar bayon etildi.